Розквітівська громада
Одеська область, Березівський район

Що робити, коли затримують виплати ВПО

Дата: 30.08.2023 09:31
Кількість переглядів: 75

Що робити, коли затримують виплати ВПО

Чекаєте державної допомоги понад місяць? – говоріть про це. Звертатись можна не лише до органів соцзахисту чи ЦНАПу, а й безпосередньо до Мінреінтеграції на телефони гарячої лінії з кризових питань 15-48, або гарячої лінії Офісу уповноваженого з питань ВПО +38 (066) 813-62-39.

Нещодавно родина переселенців – Тетяна Зелена та її 10-річна донька Марія – дочекалася врешті державної допомоги. З технічних причин гроші не нараховувались аж з березня.

Напередодні Тетяна через медіа звернулася по допомогу до Віцепрем’єрки Ірини Верещук, яка була гостею студії «Сніданок з 1+1».

Історія Тетяни типова. У день повномасштабного вторгнення, 24 лютого, вона з дитиною евакуювалась з Києва у Білоцерківський район – в село Вільшанська Новоселиця. Стала у сільраді на облік як ВПО. Однак потім жінку та дитину чомусь зняли з обліку, навіть не повідомивши про це. Добитись правди у Тетяни не вийшло.

«Якщо ВПО не отримують вчасно виплати, звертайтесь до нас, до мене. В Мінреінтеграції цілодобово приймає дзвінки гаряча лінія з кризових питань 15-48. Або пишіть в месенджери на наші пабліки – як зручніше.  Ми реагуємо на будь-який формат звернень. В Уряді працює ціла група: Мінсоцполітики, Мінцифри, Мінреінтеграції , яка й вирішує такі проблеми. Дуже багатьом вже змогли вирішити питання. Отже, будь-ласка, звертайтеся – допоможемо! Виплати від держави будуть нараховані та дійдуть до отримувачів», – наголосила Ірина Верещук.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь