Розквітівська громада
Одеська область, Березівський район

Допомога держави "Грантова програма«є Робота» та її переможець!

Дата: 21.07.2023 11:40
Кількість переглядів: 91

Допомога держави

 

    ФОП Захарченко Степан Іванович один із переможців грантової програми «є Робота» є власником невеликого кафе з 2019 року у м.Березівка Одеської області. Не зважаючи на важкі часи мав бажання розвивати та розширяти свій бізнес, завдяки введенням в меню страв фастфуду та створити сітку кав’ярень. А  для привабливості відвідувачів поряд з кафе розмістити дитячий майданчик з атракціонами. Для цього підприємцю необхідні були кошти на ремонт та оздоблення приміщень, закупити необхідне обладнання, посуд, меблі, інвентар,  встановити обладнання та підібрати персонал. Дізнавшись про державну програму щодо підтримки та розширення  власного бізнесу, Степан не вагаючись почав розробляти бізнес-план та подав заявку на порталі «Дія».

   Завдяки попередньому досвіду підприємницької діяльності та чіткому плану дій, захист бізнес-ідеї перед комісією обласного центру зайнятості пройшов успішно. Рішення Державного центру зайнятості також було позитивним.

   Наразі Степан Іванович вже отримав кошти у розмірі 250000 грн та закупив необхідне обладнання та меблі.

    Так, як основною умовою мікрогранту є створення двох і більше робочих місць Степан Іванович звернувся до Березівської філії Одеського обласного центру зайнятості за допомогою у підборі персоналу на створені робочі місця. Завдяки службі зайнятості вже наприкінці минулого року підприємець працевлаштував двох безробітних осіб на робочі місця - бариста та на цьому не зупинився і в травні 2023 року працевлаштував безробітну особу на посаду завідувача атракціону.

    Степан Іванович вдячний державі за можливість розширення бізнесу на кошти мікрогранту за які він придбав необхідні матеріали та обладнання, та що у такі важкі часи, держава не забуває підприємців та всіляко підтримує, та заохочує працювати задля нашої перемоги, надаючи можливість створювати робочі місця і  сплачувати податки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь