Розквітівська громада
Одеська область, Березівський район

ПОСЛУГИ НАСЕЛЕННЮ ГРОМАД НА МІСЦІ

Дата: 23.02.2022 22:57
Кількість переглядів: 793

Фото без описуФото без описуФото без опису

ПОСЛУГИ НАСЕЛЕННЮ ГРОМАД НА МІСЦІ

         Протягом лютого 2022 року в рамках Угоди «Про співробітництво з підприємствами, організаціями, закладами, об’єднаними територіальними громадами сільських селищних рад, міських контакт–центрів соціальних офісів у сфері надання пенсійних послуг» укладеної відділом обслуговування громадян №3 УОГ головного управління Пенсійного фонду України Одеської області та Березівською районною філією Одеського обласного центру зайнятості. проводяться виїзні зустрічі з представниками громад з метою надання консультаційних послуг з питань зайнятості та пенсійного забезпечення.

          Під час проведення зустрічей в громадах зі сторони служби зайнятості надаються консультації з питань зайнятості, зустрічі з головами, керівниками структурних підрозділів громад, керівниками підприємств. Так, під час відвідування Новокальчевської об’єднаної територіальної громади Березівського району проведена зустріч директора філії Ірини Соловйової з головою громади Валентиною Тимчук. з якою обговорювалося питання організації та проведення громадських робіт, з керівником комунального неприбуткового підприємства «Ранок»., яке надає послуги з благоустрою населених пунктів громади Конфедератом В. щодо наявності вільних робочих місць на підприємстві та їх укомплектування. Також проведена зустріч з керівником служби у справах дітей громади Теслею О. щодо залучення безробітних осіб до патронатних сімей та провідним спеціалістом структурного підрозділу надання соціальних послуг Онищенко Т. з питань надання допомоги згідно постанови КМУ від 21.04.2021 №397 «Деякі питання сприяння економічній самостійності малозабезпечених сімей». При відвідувані 17 лютого 2022 року Розквітівської сільської ради та Раухівської селищної ради Березівського району також проведені зустрічі з головами, працівниками соціальних служб, де розглядалися питання щодо реалізації постанови КМУ України від 21.04.2021 №397 «Деякі питання сприяння економічній самостійності малозабезпечених сімей». Проведена зустріч з начальником КП «Сількомунгосп «РОЗКВІТ» Іриною Грінченко щодо можливості працевлаштування безробітних осіб, які перебувають на обліку в Березівській районній філії Одеського обласного центру зайнятості.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь