Розквітівська громада
Одеська область, Березівський район

Шановні учасники бойових дій в Афганістані, воїни-інтернаціоналісти! Прийміть вітання з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану.

Дата: 15.02.2022 11:31
Кількість переглядів: 728

Шановні учасники бойових дій в Афганістані,
воїни-інтернаціоналісти!

Прийміть вітання з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану.

Фото без опису

15 лютого 1989 року - виведення обмеженого контингенту радянських військ з республіки Афганістан закінчилася страшна за своїми втратами і довга війна, в ході якої, виконання військового обов’язку стало подвигом.  Літопис афганської війни містить безліч прикладів героїзму, не применшує честь та гідність воїнів, які самовіддано виконували свій обов’язок в горах та пустелях, в повітрі, в наступі та обороні, при врятуванні бойових товаришів та мирних жителів країни.

"Понад 160 тисяч українців пройшли тільки через війну в Афганістані, майже кожен четвертий серед загиблих – українець, і це понад 3300 осіб. Близько 8 тисяч наших з вами співвітчизників повернулися додому з важкими пораненнями або інвалідами. Точна кількість жертв досі не відома. Війна в Афганістані назавжди залишиться болючою раною для українського народу. Ми завжди будемо пам’ятати всіх тих, хто не повернувся".

Подвиг учасників бойових дій – це та велична правда історії, яку не створити і не перекреслити у сучасному світі. Це приклад справжнього, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.

В цей день ми віддаємо данину поваги усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося стати учасниками бойових дій в Афганістані та інших “гарячих” точках планети.

Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю полеглих. Дякуємо всім, хто віддав свій час війні в Афганістані, тим, хто завжди приходив на допомогу побратимам, матерям і дружинам, які чекали своїх героїв вдома.

Щиро бажаюмо кожному з вас, шановні учасники бойових дій на території інших держав, здоров’я, достатку, злагоди в родинах, щастя, добра і миру.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь