A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розквітівська громада
Одеська область, Березівський район

рішення №з 585-12/VIII по 624-12/VIII «рішення ХІІ позачергової сесіії від 10.09. 2021 року»

Кількість переглядів: 117
Скликання: VIII скликання
Сесія: XII
Тип документу: рішення
Дата: 10.09.2021
Номер документу: з 585-12/VIII по 624-12/VIII
Назва документу: рішення ХІІ позачергової сесіії від 10.09. 2021 року
Прикріплені файли:
  1. Про погодженння заяв щодо надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та подальшу передачу у власність (0.02 МБ)
  2. «Про виділення коштів на співфінансування» (0.02 МБ)
  3. «Про виділення коштів для співфінансування на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» у 2021 році » (0.02 МБ)
  4. Про відмову у затвердженні Програми відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачанння та послуги техніки (0.02 МБ)
  5. про внесення змін та доповнень до рішення №40-3/VIII від 24.12.2020 року «Про бюджет Розквітівської сільської територіальної громади на 2021 рік » (0.02 МБ)
  6. Про затвердження проєкту рішення «Про пониження ступеня Анатолівського закладу загальної середньої освіти-заклад дошкільної освіти І-ІІІ ступенів Розквітівської сільської ради» (0.02 МБ)
  7. Про закриття однієї групи для дітей дошкільного віку в Розквітівському закладу дошкільної освіти Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області та Ставківському закладу дошкільної освіти Розквітівської сільської ради Березівсько (0.02 МБ)
  8. Про внесення змін до штатного розпису ЗЗСО Розквітівської сільської ради та скорочення чисельності працівників (0.02 МБ)
  9. Про установлення неповного робочого часу та внесення змін до штатного розпису закладів культури Розквітівської сільської ради (0.03 МБ)
  10. Про установлення неповного робочого часу та внесення змін до штатного розпису закладів культури Розквітівської сільської ради (0.02 МБ)
  11. Про внесення змін до структури Відділу освіти, культури, молоді та спорту Розквітівської сі (0.02 МБ)
  12. Про внесення змін та затвердження структури апарату Розквітівської сільської ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів (0.02 МБ)
  13. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Чобану Юрію Олександровичу для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  14. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дмітрієву Георгію Олександровичу для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і (0.02 МБ)
  16. Про надання дозволу на виготовлення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будіве (0.02 МБ)
  17. Про надання дозволу на виготовлення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будіве (0.02 МБ)
  18. Про надання дозволу на виготовлення проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будіве (0.02 МБ)
  19. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Коломицеву Володимиру Валентиновичу для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: ву (0.02 МБ)
  20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Корчаковській Вікторії Володимирівні для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: в (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь