A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розквітівська громада
Одеська область, Березівський район

рішення №915-33/VIII-970-33/VIII «рішення ХХХІІІ чергової сесії VIII скликання від 12.06.2023»

Кількість переглядів: 87
Скликання: VIII скликання
Сесія: ХХХІІІ
Тип документу: рішення
Дата: 12.06.2023
Номер документу: 915-33/VIII-970-33/VIII
Назва документу: рішення ХХХІІІ чергової сесії VIII скликання від 12.06.2023
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження робочого проекту «Капітального ремонту дорожнього покриття проїзду (від вул. Горького до вул. Миру) в с. Розквіт Березівського району Одеської області» (0.02 МБ)
  2. Про затвердження робочого проекту «Капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Горького (від вул. Центральної до буд. №48) в с. Розквіт Березівського району Одеської області» (0.02 МБ)
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Мардар Наталії Григорівни для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області за адресою: с. Розквіт, вул. Посмітного М.О., буд 15 (0.02 МБ)
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Кайдановича Віталія Едуардовича для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області за адресою: вул. Горького, буд 38, с. Розквіт, Березівського району Одеської області (0.02 МБ)
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Сєбова Сергія Дмитровича для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області за адресою: с. Розквіт, вул. Гагаріна, буд 39 (0.02 МБ)
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Крулик Олександра Васильовича для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області за адресою: с. Розквіт, вул. Ювілейна, буд 53 (0.02 МБ)
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Ланової Ніни Василівни для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області за адресою: вул. Миру, буд 68, с. Ставкове Березівського району Одеської області (0.02 МБ)
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Рожнової Олени Леонідівни для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області за адресою: вул. Миру, буд 16, с. Ставкове Березівського району Одеської області (0.02 МБ)
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Грицюк Зінаїди Іванівни для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області за адресою: вул. Гагаріна, буд 27, с. Данилівка Березівського району Одеської області (0.02 МБ)
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бартош Таїси Олексіївни для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області за адресою: вул. Миру, буд 56, с. Анатолівка Березівського району Одеської області (0.02 МБ)
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бартош Юрія Володимировича для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області за адресою: вул. Миру, буд 58, с. Анатолівка Березівського району Одеської області (0.02 МБ)
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Федорняка Володимира Титоровича для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області з кадастровим номером 5121280400:01:001:0497 (0.02 МБ)
  13. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ НВФ «Славянка» терміном на 49 років, що розташована за адресою: вул. Миру, 1А,1Б,1В,1Г,1Д с. Анатолівка, Березівського району Одеської області (за межами населеного пункту). (0.03 МБ)
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (не витребувані земельні частки (паї) для подальшої передачі в оренду терміном на 10 років загальною площею 7,9886 га на території Розквітівської ( бувшої Ставківської) сільської ради Березівського району Одеської області ( за межами населеного пункту) (0.02 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (не витребувані земельні частки (паї) для подальшої передачі в оренду ПСП «Нейківське» терміном на 7 років, загальною площею 20,9565 га на території Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області ( за межами населеного пункту) (0.02 МБ)
  16. Про надання ТОВ « НВФ «Славянка» дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення на нерозподілені (не витребувані ) земельні частки (паї) для подальшої передачі в оренду із земель колишнього « КСП Україна» на території Розквітівської ( бувшої Анатолівської) сільської ради Березівського району Одеської області ( за межами населеного пункту) (0.02 МБ)
  17. Про надання ФОП «Агафонов В.В.» дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення на нерозподілені (не витребувані ) земельні частки (паї) для подальшої передачі в оренду із земель колишнього «КСП Ведути» на території Розквітівської ( бувшої Ставківської) сільської ради Березівського району Одеської області ( за межами населеного пункту) (0.95 МБ)
  18. Про передачу в оренду ФОП «Агафонов В.В.» земельної ділянки, на яку не прийнято спадщину (0.02 МБ)
  19. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у довгострокову оренду терміном на 49 років для іншого сільськогосподарського призначення (для розміщення , експлуатації та обслуговування виробничого будинку вагове з вагами) за межами населеного пункту с. Ставкове (0.42 МБ)
  20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код згідно КВЦПЗ – 01.01) за рахунок земельної ділянки за кадастровим номером 5121284900:01:001:1175 цільове призначення якої для сінокосіння та випасання худоби (код згідно КВЦПЗ – 01.08) гр. Дідура Олександра Сергійовича на території Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області ( за межами населеного пункту) (0.02 МБ)
  21. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код згідно КВЦПЗ – 01.01) за рахунок земельної ділянки за кадастровим номером 5121280400:01:002:0265 цільове призначення якої для сінокосіння та випасання худоби (код згідно КВЦПЗ – 01.08) гр. Строєва Василя Володимировича на території Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області (за межами населеного пункту) (0.02 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок с. Кринички, с. Онорівка, с. Вишневе, с. Шутово, с. Рівне, с. Веселе, с. Красне Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області (0.02 МБ)
  23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області, цільове призначення якої змінюється з 16.00 землі запасу на 01.01 – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, площею 11,4531 га за адресою: Одеська область Березівський район Розквітівська сільська рада (за межами населеного пункту), кадастровий номер земельної ділянки 5121283600:01:001:0965 (0.02 МБ)
  24. Про дострокове розірвання договору оренди земельної ділянки ( для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі - магазину) за адресою: вул. Центральна , буд.2В, с.Ставкове, Березівського району Одеської області (0.02 МБ)
  25. Про здійснення заходів із підготовки лотів для проведення земельних торгів у формі електронного аукціону із продажу прав оренди земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення (0.06 МБ)
  26. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону (0.04 МБ)
  27. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону (0.04 МБ)
  28. Про внесення змін до Програми соціального захисту населення на 2022-2024 роки затверджену рішенням № 650-14/VIII від 28 жовтня 2021 року (0.04 МБ)
  29. Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Розквітівської сільської ради на 2022-2024 роки (0.02 МБ)
  30. Про виділення коштів на формування спільних продовольчих наборів в рамках проєкту «Спільне формування продовольчих наборів» (0.02 МБ)
  31. Про надання дозволу на розробку проектно-кошторисної документації для проведення капітального ремонту господарсько-питних водопровідних мереж (0.02 МБ)
  32. Про внесення змін до Програми забезпечення публічної безпеки та правопорядку на території Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області на 2021-2023 роки та виділення коштів на її фінансування (0.02 МБ)
  33. Про внесення змін до Програми «Здоров'я громади» на 2022-2024 роки на території Розквітівської сільської ради (0.02 МБ)
  34. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки КНП «Березівська ЦРЛ» на 2022-2024 роки та виділення коштів на її фінансування. (0.02 МБ)
  35. Про надання дозволу на надання послуг з інженерного проєктування-виготовлення проєктно-кошторисної документації проведення робіт з вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій горищних приміщень в будівлях закладів освіти (0.02 МБ)
  36. Про розподіл субвенції з місцевого бюджету на виконання окремих заходів з реалізації соціального проєкту «Активні парки-локації здорової України» за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету (0.02 МБ)
  37. Про оприбуткування благодійної допомоги від громадської організації «Десяте квітня» (0.02 МБ)
  38. Про оприбуткування благодійної допомоги від Березівської районної державної (військової) адміністрації Одеської області (0.02 МБ)
  39. Про оприбуткування благодійної допомоги від Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації (0.02 МБ)
  40. Про оприбуткування благодійної допомоги від координаційного гуманітарного штабу при Березівській районній військовій адміністрації (0.02 МБ)
  41. про внесення змін та доповнень до рішення №853-29/VIII від 23.12.2022 року «Про бюджет Розквітівської сільської територіальної громади» на 2023 рік (0.05 МБ)
  42. Про затвердження проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту господарсько-питних водопровідних мереж та артезіанської артсвердловини (0.02 МБ)
  43. Про перейменування СТАВКІВСЬКОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ РОЗКВІТІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БЕРЕЗІВСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ на Ставківський ліцей Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області (0.02 МБ)
  44. Про перейменування Розквітівського закладу загальної середньої освіти Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області на Розквітівський ліцей Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області (0.02 МБ)
  45. Про перейменування Анатолівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів-заклад дошкільної освіти Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області на Анатолівський ліцей Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області (0.02 МБ)
  46. Про надання матеріальної допомоги військовослужбовцям, які отримали поранення внаслідок виконання бойового завдання (0.02 МБ)
  47. Про надання матеріальної допомоги (0.02 МБ)
  48. Про розірвання договору оренди землі № 21 від 21.04.2021 року для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка знаходиться за адресою: вул. Центральна, 4 В, с. Розквіт, Березівського району Одеської області (в межах населеного пункту) з подальшим наданням у власність земельної ділянки (0.02 МБ)
  49. Про внесення змін до договору оренди від 30.12.2013 року № 45304А13( кадастровий номер 5121283600:02:001:0234), яка знаходиться за адресою: Одеська область, Березівський район, с. Розквіт, вул. Миру, 1( межах населеного пункту) (0.02 МБ)
  50. Про затвердження робочого проєкту «Капітальний ремонт дитячого майданчика в Розквітівському парку відпочинку с. Розквіт Березівського району Одеської області за адресою: 67324, Одеська область, Березівський район, с. Розквіт, вул. Миру, 5Б» (0.02 МБ)
  51. Про постановку на баланс майна комунальної власності (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь