Розквітівська громада
Одеська область, Березівський район

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 37-ї сесії 18 жовтня 2023 року

Дата: 15.10.2023 20:13
Кількість переглядів: 129

УКРАЇНА

РОЗКВІТІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

БЕРЕЗІВСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Миру, 1, , с.Розквіт, Березівський район, Одеська область,67324 Тел. (04856) 92132,  E-mail: rozkvit.rada2015@ukr.net

https://rozkvitivska-gromada.gov.ua/main/ Код ЄДРПОУ 40146613

 

                                                            РОЗПОРЯДЖЕННЯ

06 жовтня 2023 року                        с. Розквіт                                                № 35 -ОД

 

Про скликання 37-ї сесії

Розквітівської сільської ради 8-го скликання

            Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 04.11.2022 року                     № 1239 ,  п. 8 ч. 4 ст. 42, ч. 10 ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», роблю таке розпорядження:

1.Скликати 37-му чергову  сесію Розквітівської сільської ради 8-го скликання 18 жовтня 2023 року о 10.00 годині.

2.Пленарне засідання провести в приміщенні сільської ради , кабінет № 5.

3.Винести на розгляд пленарного засідання наступні питання:

3.1. Про внесення змін до Цільової програми захисту цивільного населення від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території Розквітівської сільської територіальної громади на 2022-2024 роки в частині мат.резерву – 26000,00 грн. (доповідач: Небеленчук)

    1. Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Розквітівської сільської ради на 2022-2024 роки в частині кладовища 169067(доповідач: Небеленчук)
    1. Про внесення змін до  Програми розвитку автомобільних доріг на території Розквітівської сільської ради на 2022-2024 роки в частині поточного ремонту 272000
    2. Внесення змін до Програми  реалізації культурно-масових заходів на 2022-2024 роки   в частині подарунків першокласникам. (доповідач: Небеленчук)
    3. Про оприбуткування допомоги від ПП «ОДЕСА – КНИГНА» (доповідач: Небеленчук)
    4. Про оприбуткування допомоги від ООУНБ ім.М.Грушевського в рамках обласної комплексної програми «Культура Одещини – 2020 – 2022» (доповідач: Небеленчук)
    5. Про оприбуткування гуманітарних наборів (фліпчарт + стартовий набір) від Українського фонду соціальних інвестицій через ФОП Вернигора Іван Сергійович(доповідач: Небеленчук)
    6. Про оприбуткування гумунітарних наборів за підтримки Дитячого Фонду ООН в Україні UNICEF від БО «БФ Вітри Змін» (доповідач: Небеленчук)
    7. Затвердження фінансового плану КП «Сількомунгосп «Розквіт» на 2024 рік. доповідач: Небеленчук)
    8. Про внесення змін до  Цільової програми з територіальної оборони Розквітівської сільської ради з метою забезпечення ефективної реалізації державної політики у сфері обороносздатності держави, налагодження дієвої програми співпраці підрозділів Збройних Сил України, виконавчих органів  та виділити кошти на її фінансування (заходи та фінансування). (доповідач: Небеленчук)
    9. Внесення змін до бюджету. (доповідач: Небеленчук).
    10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  гр. Бойчука Олександра Васильовича    для будівництва  та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель та споруд  (присадибна ділянка)  та надання в оренду терміном на 7 років(доповідач:Максімова )
    11.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на мсцевості)  гр. Борковської Тетяни Степанівни  для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та надання в оренду терміном на 7 років. (доповідач:Максімова )
    12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр.    Буриша Андрія Аркадійовича    для будівництва  та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель та споруд  (присадибна ділянка) за адресою:  вул. Центральна, 95, с. Анатолівка, Березівський  район, Одеська  область. (доповідач:Максімова ).
    13.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості)  гр.    Гайдемського Віктора Миколайовича     для будівництва  та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель та споруд  (присадибна ділянка) за адресою:  вул. Ювілейна, 61, с. Розквіт, Березівський  район, Одеська  область. (доповідач:Максімова )
    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  гр. Дробот  Світлани Анатоліївни    для будівництва  та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель та споруд  (присадибна ділянка) на території Розквітівської сільської ради Березівського району Одеської області за адресою: с. Розквіт, вул. Санаторна,       буд 27(доповідач:Максімова )
    2. Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки                          гр. Вікулову  Анатолію Михайловичу в оренду терміном на 49 років(доповідач:Максімова )
    3. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки ПП «Україна» в оренду терміном на 49 років  для іншого сільськогосподарського призначення
    4. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)   терміном на 49 років  (доповідач:Максімова )
    5. Про розірвання договору оренди  від 21 листопада 2019 року № 12 земельної ділянки,             вул. Центральна, 1 Г, с. Розквіт, Березівського району, Одеської області. (доповідач:Максімова )
    6. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об'єднання земельних ділянок (доповідач:Максімова )
    7. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону (доповідач:Максімова
    8. Про затвердження меж громад(доповідач: Стащук Л. )
    9. Про надання матеріальної допомоги.
    10. Про створення субланки цивільного захисту(доповідач : Надибський)

3.26.Інше.

4.Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

В.о.сільського голови-секретар сільської ради                     Іванна ВИТОПОРЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь