A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розквітівська громада
Одеська область, Березівський район

З мікрогрантом «єРобота» мрії збуваються

Дата: 21.07.2023 11:29
Кількість переглядів: 72

З мікрогрантом «єРобота» мрії збуваються

 

Про власний бізнес Оксана мріяла давно. Проте, різні життєві обставини заважали мрії здійснитись. Маленькі донечки, робота, побутові проблеми вимагали неабиякої уваги та неодноразово відкладали здійснення мрії.

Великим поштовхом до відкриття власної справи, як не дивно, стала війна. Тривоги, вибухи, страх за дітей, думки про безпеку родини змусили Оксану минулого року, залишити роботу, звичне та комфортне міське життя і переїхати з Одеси до родини у Миколаївку.

Молода, енергійна жінка, маючи економічну освіту, певний досвід роботи відразу звернулась за допомогою до Миколаївського відділу Березівської філії Одеського обласного центру зайнятості з єдиною метою - якнайшвидше працевлаштуватись.

Оксана Євгенівна старанно відвідувала усі семінари, та з цікавістю вивчала інформацію, надану під час відвідувань, фахівцями служби зайнятості. Через відсутність підходящої роботи знову згадала про мрію, та вже остаточно вирішила відкрити підприємницьку діяльність. З неабияким інтересом, успішно  підвищила кваліфікацію на курсах цільового призначення за навчальним напрямком «Підприємницька діяльність у сфері малого бізнесу» в Одеському центрі професійно технічної освіти державної служби зайнятості, блискуче написала бізнес - план та отримала від держави мікрогрант на створення власного бізнесу.

Сьогодні, 12 липня, мрія Оксани нарешті здійснилась - відбулося відкриття продуктового магазину «Україночка»! Пані Оксана створила робоче місце не лише собі, а й двом чарівним продавчиням! Бажаємо успіхів у розвитку бізнесу, гарних покупців, миру та здійснення усіх мрій та задумів!

    Про власний бізнес Оксана мріяла давно. Проте, різні життєві обставини заважали мрії здійснитись. Маленькі донечки, робота, побутові проблеми вимагали неабиякої  уваги  та неодноразово  відкладали здійснення мрії.

  Великим поштовхом до відкриття власної справи, як не дивно, стала війна.

Тривоги, вибухи, страх за дітей, думки про  безпеку родини  змусили Оксану минулого року, залишити роботу, звичне  та комфортне міське життя і переїхати з Одеси до родини  у Миколаївку.

  Молода, енергійна жінка, маючи економічну освіту, певний досвід роботи відразу звернулась  за допомогою до Миколаївського відділу Березівської філії Одеського обласного центру зайнятості з єдиною  метою - якнайшвидше працевлаштуватись.

  Оксана  Євгенівна старанно  відвідувала усі семінари, та з  цікавістю вивчала інформацію, надану під час відвідувань, фахівцями служби зайнятості. Через відсутність підходящої роботи знову згадала про мрію,та вже остаточно вирішила відкрити підприємницьку діяльність . З неабияким інтересом, успішно   підвищила  кваліфікацію на курсах  цільового призначення за  навчальним напрямком « Підприємницька діяльність у сфері малого бізнесу» в Одеському  центрі професійно технічної освіти державної служби зайнятості, блискуче написала бізнес - план та отримала  від держави мікрогрант на створення власного бізнесу.

  Сьогодні -12 липня, мрія Оксани нарешті здійснилась - відбулося відкриття  продуктового магазину «Україночка» ! Пані Оксана створила робоче місце не лише собі , а й двом  чарівним продавчиням! Бажаємо успіхів у розвитку бізнесу,гарних покупців,миру та здійснення усіх мрій та задумів!

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь