A A A K K K
для людей із порушенням зору
Розквітівська громада
Одеська область, Березівський район

Попередження вчинення нових злочинів

Дата: 21.06.2023 09:28
Кількість переглядів: 84

13 червня 2023 року, Березівським районним сектором №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області спільно з головним юристом Березівського бюро правової допомоги Катериною Луганенко проведено черговий попереджувально-профілактичний захід спрямований на профілактику недопущення повторної злочинності серед клієнтів пробації, що перебувають на обліку в Березівському районному секторі №1.

Присутнім було роз’яснено наслідки вчинення нових кримінальних та адміністративних правопорушень, зокрема в умовах воєнного стану та розглянуто основні фактори, які сприяють скоєнню повторних кримінальних правопорушень. Обговорено можливі шляхи їх вирішення через відповідні організації-партнери, що співпрацюють з уповноваженим органом з питань пробації.

Катерина Луганенко звернула увагу усіх присутніх на те, що правопорушення бувають різними. Найнебезпечнішими правопорушеннями є кримінальні. До них належать: убивство, завдання тілесних ушкоджень різного ступеня складності, хуліганство; майнові злочини — крадіжка, грабіж, розбій, шахрайство, заволодіння транспортним засобом — викрадення і чимало інших. Кримінальні правопорушення називають злочинами. Часом дуже подібні до злочинів, але менше небезпечні й шкідливі адміністративні правопорушення. Це, наприклад, порушення Правил дорожнього руху (якщо воно не потягло тяжких наслідків), несвоєчасне отримання паспорта, проїзд у транспорті без квитка, порушення громадського порядку, вчинення домашнього насильства та інше.

По завершенню заходу з клієнтами пробації обговорили основні причини, що спонукають людей до протиправних дій, взаємозв’язок негативних соціальних явищ із протиправною поведінкою, обговорили особливості поведінки кожного присутнього, яка може призвести до протиправної поведінки та як не допустити цього.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь