Розквітівська громада
Одеська область, Березівський район

«Зроби свій вибір сам»

Дата: 28.08.2021 11:36
Кількість переглядів: 2333

«Зроби свій вибір сам»

 

Як свідчить статистика, майже 85 відсотків клієнтів пробації мають проблеми із працевлаштуванням та фактично заробляють на життя неофіційними підробітками. Неофіційне працевлаштування може, в свою чергу, призвести до негативних наслідків, адже погоджуючись на нелегальну роботу, найманий працівник власноруч позбавляє себе права на гідні умови праці та відпочинку, матеріальне забезпечення  уразі хвороби, повної або часткової втрати працездатності, майбутніх пенсійних виплат.

Так, 26 серпня 2021 року, з метою інформування клієнтів Березівського районного сектору з питань пробації №1 про переваги офіційного працевлаштування, волонтером сектору Олександром Костюковим спільно з провідним фахівцем з питань зайнятості Березівської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Оленою Обрамович проведено інформаційний захід.

          Під час заходу провідний фахівець з питань зайнятості Олена Абрамович надала інформацію про особливості працевлаштування в сучасних умовах, інструменти пошуку роботи, переваги офіційного та недоліки нелегального працевлаштування. Також учасників заходу ознайомили з умовами професійного навчання за направленням центру зайнятості, що значно збільшує шанси знайти застосування своїм знанням та вмінням на місцевому ринку праці.

            Також, по завершенню заходу, волонтером Олександром Костюковим було звернуто увагу присутніх на небезпеку неофіційного працевлаштування за кордоном. Олександр закликав присутніх не піддаватися на заманливі пропозиції щодо роботи закордоном, які найчастіше висвітлюються у соціальних мережах, та необхідності консультування у спеціалістів центру зайнятості перед прийняттям рішення що роботи за кордоном.

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь